УЧЕСНИЦИ

Тимови кои ке учествуваат на Главниот Турнир

Team Mystique

 • Pacle
  Aleksandar Kostevski
 • HariS
  Haris Amedovski
 • Heaven1g
  Darko Stojanov
 • DaRio
  Dario Piperkoski
 • jnK
  Viktor Jankuloski

Ghost Stories

 • Stojkov
  Igor Stojkov
 • r1sto
  Risto Cvetkovski
 • lekovskill
  Ivan Lekoski
 • Donique
  Donika Redjepi
 • mad snek
  Atanasov Dimko

N-GOD

 • Sadpk
  Albert Bahtiri
 • Daria
  Lir Nubroja
 • Fllo
  Florian Sedolli
 • cursed
  Rinor Rexhepi
 • Niki
  Niki Zeka

Dream Crushers

 • Allyson
  Ardijan Asani
 • Atalko
  Omer Atalko
 • DeaN
  Dejan Trajkovic
 • Gogo
  Gorazd Mamurovski
 • Ati
  Atanas Karduloski

KPD

 • Pink
  Todor Tanov
 • Infernal
  Martin Chonov
 • vLadIsSs
  Vladimir Stojanovski
 • krewè
  Dragan Ikonomov
 • Lucifer
  Nikola Mufisev

Bubarci

 • kok1x3
  Koste Pejovski
 • ~N3mphis
  Trajce Iftimov
 • Rist
  Riste Neloski
 • Lazar
  Lazar Angelov
 • Cackoo
  Milos Mihajlovikj

Левел Гејминг Центар

Струмица

Почеток од 03 Март 2020 Година

Неограничен Број на Тимови

Пријавете се најдоцна до 02 Март 2020 Година

Неверојатно ЛАН Искуство

Не Пропуштајте

РАСПОРЕД НА НАСТАНОТ

Погледни го деталниот распоред на настанот и распореди го своето време паметно!

Сите тимови и играчи мора да бидат влезени во лоби 15 минути пред почеток на натпреварувањето. Играчите ке бидат известени за информации за лобито преку телефон. Ве молиме почитувајте ги правилата!

Вид на натпреварување: Онлајн

Учесници во квалификациитеM Tech Esports

Macedonia

LSC

??????????

knowledgeispower

Debar

Bubarci

Macedonia

Babushi

MK

Onions from Dracevo

??????????

DC- Dream Crushers

Macedonia

Toterina

MK

Donovata Garda

Makedonija

M.O.B

Makedonija

EzDUM

Makedonija

BT

Makedonija, Bitola

PogChamps

??????????

TangoWango

Makedonija

ART

Makedonija

Dzubrinata Sistime

Macedonia

N-GOD

Kosova

Dogos

Makedonija

cPY

Makedonija

Team Blink

Albania

C-Gun

??????????

Risitas

Macedonia

PSYCHOGAMING

North Macedonia

Illuminati

??????????

ENTiTY

Makedonija

Global Challengers

Makedonija

Pita4i

Makedonija

zemjodelsko drustvo 420

Makedonija

BBK

Makedonija

RuffRiders

Makedonija

KrosanaVirus

North Macedonia

Drvari

Macedonia

Team LEVEL

Macedonia

MVR-SVR

Makedonija

Nej4imeTotki

Makedonija

LNA

Macedonia

EK KUMANOVO

Makedonija

Marik la sekoj den igre dota 2

Macedonia

Raid

Macedonia

retired boys

Makedonija

TheCleaningCrew

North Macedonia

TNT

Makedonija

Team Blyat

North Macedonia

КАСТЕРИ

Запознајте кој ке биде одговорен за одлична атмосвера за време на натпреварите!

Gordon Martin Stejskal

Bogdanci, Macedonia

Tome Dzidzev

Bogdanci, Macedonia

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

TBD

Биди и ти КАСТЕР!
×

ПРАШАЊА И ОДГОВОРИ

Доколку вашето прашање го нема тука слободно контактирајте не!

Како да се пријавам на турнирот ?
За да се пријавите на турнирот, едноставно кликнете го копчето пријави се на почетната страница. Ќе ја пополните формата која што следува и во рок од 2-3 часа вашиот тим ке биде прифатен и додаден во квалификациите.
Доколку сте без тим, за жал не е можно да играте на турнирот но сите тие кои што немате тим можете да најдете тим преку нашиот дискорд сервер https://discordapp.com/channels/343132521174925322/343143831904059394
Учесниците на тунирот не мора да бидат од Македонија.Како и да е, Имајте на ум дека доколку пријавите тим со странски играчи, истите треба да бидат во можност да дојдат на LAN турнирот доколку се квалификувате !!
ДА. Секој кој сака да дојде може да биде дел од ЛАН завршницата без разлика дали се натпреварува или не. Влезот е бесплатен !
Дали ке има стрим ?
ДА. Од квалификациските натпревари ке оди само една игра во живо по наш избор. За секоја следна фаза ке бидат стримани сите натпревари без исклучок. Следете не на : https://www.twitch.tv/mtech_official_1
Турнирот ке се одржува во Level Gaming Centar во Струмица. Посетете ги на следниот линк : https://www.facebook.com/levelgamingcenter
ДА. Секој кој што сака да помогне за да ги креираме овие гејминг настани е добредојден. Посетете ја Спонзори секцијата и кликнете на БИДИ СПОНЗОР.
ДА. Секој кој што мисли дека е талентиран и сака да стане дел од кастерите на овој настан треба да ја посети секцијата КАСТЕРИ и да кликне БИДИ КАСТЕР.

СПОНЗОРИ

БЕЗ ОВИЕ КОМПАНИИ НЕ БИ БИЛО МОЖНО ДА ГО КРЕИРАМЕ ОВОЈ НАСТАН!

НАГРАДЕН ФОНД 1,200 €

Наградниот фонд ке биде распореден на најдобрите 4 екипи.

ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА

€ 600

1-во Место на M-Tech Dota Tournament

Runner-UP

€ 300

2-ро Место на M-Tech Dota Tournament

3/4 TH

€ 150

3-то и 4-то Место на М-Tech Dota Tournament

КОНТАКТИРАЈ НЕ!

Доколку било што те интересира контактирајте не директно!